150 g båndspaghetti eller spagetti
100 g mager bacon i terninger
1/2 ss olivenolje
1/2 utkjernet rød chili , finsnittet
1 finhakket hvitløk
1 hakket løk
150 g små brokkolibuketter (eller blomkål)
1/2 kopp bladpersille
1/2 ss revet sitronskall litt saft
salt og pepper fra kvern
Dessuten
litt revet parmesan
2 baguettskiver
En god omgang pasta liker de fleste. Og med bacon, chili, hvitløk og brokkoli, blir den iallfall ikke dårligere!
Kos dere.
Fres baconet i olje, tilsett chili, hvitløk og løk. La det frese videre et par minutter. Ha brokkolibukettene i pannen og fres videre, til de er ganske møre. Bland inn persillebladene. Smak til med sitronskall og saft, samt salt og pepper.
Kok pasta som angitt på pakken og la den renne av. Vend pasta og fyll sammen. Serveres i varme dype tallerkener med revet ost og baguette til.