Ingredienser

Kjøp lammelår, alt etter hvor mange personer som skal spise
mariner lammelåret med 1/2 l yoghurt naturell blandet med 2 ss tandoori krydder (pulver). dette gir bittelitt smak til kjøttet, men gjør også at det blir svært mørt. la det marinere i 3-4 timer i en tett pose. etter marineringen tar du tørkepapir og tørker av marinaden. stek så lammelåret i steikepanne til du får steikeskorpe, og ha det i steikeovn med termometer. skal steike på 170 grader til kjøttet er 65-70 grader (sjekk med termometeret) underveis mens det steiker kan du bruke en liten øse og øse over kraften som evt siver ut, over kjøttet igjen. du kan gjerne ha over litt rosmarin og hvitløk dersom du liker den smaken også.

Tilberedning

Serveres med rotgrønnsaker, en god saus og fløtegratinerte poteter eller hjemmelaget potetmos (som du smaker til med smør og fersk parmesan, nam!)

Du kan også sette noen hele hvitløk i ovnen og la de bake i ca 1 time, da blir de utrolig søte og gode som tilbehør til f.eks kjøtt.