Ingredienser

425 g youghurt naturell
5 ss kremfløte
25 g honning
125 g melis
2 g gelatin (ca. 1 plate)

Tilberedning

Legg gelatinen i bløt i kaldt vann i ca. 10 min.
Visp sammen youghurt, fløte, honning og melis
Klem vannet ut av gelatinen. Ha den i en kjele, og hell i 1/2 dl av youghhurtblandingen. Varm opp til ca. 40 grader, rør til gelatinen er oppløst. Bland med resten av youghurtblandingen.
Kjør blandingen i ismaskin i ca. 45 min til fast konsistens.
Hell over i egnet boks, og sett i fryseren.

Husk å temperere ca. 30-45 min. i kjøleskap før servering.

Garnityr: Dypp en spiseskje oppi «flytende» honning og «dra» denne raskt frem og tilbake over den porsjonerte isen før servering. Også godt med jordbær eller annen frukt/bær.