Ingredienser:
Deig:

250 g hvetemel
ørlite salt
1/2 ts sukker
100 g rapsolje
1 egg
2 ss epleeddik
3-4 ss kaldt vann

Fyll:

400 g renset gresskarkjøtt
1 1/4 dl kremfløte
1 1/4 dl melk
175 g brunt sukker
3 egg
1/2 ts kanel
ørlite malt ingefær
en knivsodd revet muskat

Fremgangsmåte:
Bland mel, sukker og salt. Elt melet med olje, egg, eddik og isvann raskt sammen til en deig. Form til en ball, pakk i plast og legg i kjøleskap en time.

Lag fyll:
Skjær gresskarkjøtt i små terninger og ha i en kjele med 1 dl vann. Kok opp og la det putre over svak varme 15 minutter. La terningene renne godt av i dørslag. Bland fløte, melk, egg, brunt sukker og krydder, Blandes sammen med terningene.

Smør en paiform/springform (24 cm diameter). Kjevle ut deigen på melet bakebord til en rund leiv – ca 26 cm. Kle formen. Klem godt til langs kantene. Prikk deigen med en gaffel. Hell i fyllet.
Stekes midt i ovnen ca 1 time ved 200 gr varme.