Ingredienser:

6 kyllingfileter
2 sitroner
2 ss olivenolje

Saus:
2 vårløk
1 grønn chili
2 fedd hvirløk
½ agurk
2 ss fersk koriander
2 ss fersk mynte
1 stor boks gresk yoghurt (el. avsilt naturell yoghurt)
salt

Couscous:
½ buljongterning
4,5 dl vann
350 gr couscous
½ ts paprikapulver
1 boks kikerter (400 gr)
30 gr smør

Tilberedning:

Mariner kyllingfiletene i sitronsaft, 3 ss olivenolje, salt og pepper. Deretter begynner du med sausen.
Klipp vårløken i biter og bland med yoghurten i en bolle. (Nigella bruker gresk yoghurt, har du ikke det, kan du bruke alle typer fetere yoghurt. Bruker du en med lite fett, er sausen ødelagt.) Skjær agurken i terninger (du kan skrelle den hvis du vil), og legg i blandingen. (Nigella bruker ikke agurk i programmet, så du skal få lov å droppe den hvis du vil.) Finhakk chilien, og legg den i blandingen (bruk hansker hvis du har planer om å klø deg i øyet etterpå.) Bruker du frøene blir resultatet sterker enn hvis du kaster de. Rør godt, smak og salt etter behov.
Nå tar du frem kyllingen og steker den på en grillpanne på middels varme. Snu kyllingene etter ca. fem minutter. For å se om den er ferdi snitter du den og ser hvordan saften er; er den blank er kyllingen ferdig.

Å lage couscous er ikke så vanskelig, og det går fort. Kok opp vannet med buljong, ta gryten til siden og legg i couscousen og ertene. Etter fem minutter rører du i smøret, og så er den klar. Legg på fat og server med kylling og urteyoghurt. (Dette er kanskje mer couscous enn du behøver, men det er ikke noe i veien for å bruke den om igjen dagen etter. Det er i hvert fall bedre enn å ha for lite.)