1 potet (ca 60 g)
ca 30 g grønnsak (f.eks. 1/2 gulrot)
ca 1/2 dl vann (eller morsmelk)
20-30 g kjøtt/fisk
En liten dært med smør eller god olje
Middag med kalv og div (ca 4 porsjoner)
Denne starta vi med da hun var 7-8 mnd
100 gram kalvekjøtt (kverna eller oppstkåret)
2 middels store gulrøtter
En god skalk kålrabi
Ca 1/4 liten broccoli
1/4 ts basilikum (tørka)
Vann
To never hirseflak
En dæsj olje/smør
Kok kjøtt, og terna grønnsaker + basilikum til det er mørt. Ikke bruk så mye vann at du må slå ut noe! Rør inn hirseflak + evt ekstra vann (det må være litt vann her altså, for hirsen trekker til seg nokså mye). La det koke i 5 minutter. Tilsett olje/smør, og mos med mikser.