Ingredienser:
 400 g benfritt oksekjøtt (rundbiff, flatbiff)
 4 poteter
 2 store eller tre middels løk
 1 liten rød paprika
 1 middels grønn paprika
 3-5 fedd hvitløk
 2 ss olje
 1,2 l kjøttbuljong
 4 ss tomatpurre
 1 purre
 2 ts paprikapulver
 1 ts oregano
 1/2 ts basilikum
 Pepper og salt
Fremgangsmåte:
 Skjær kjøttet i små terninger, paprikaen i tynne strimler, poteter og løk i terninger og purren i ringer. Fres løken i litt olje i en gryte, ha i kjøttet og brun det lett. Rør i tomatpúreen og tilsett poteter, purre, paprika og buljongen. La det koke 20-30 minutter til kjøttet er passe mørt. Smak til med krydder.
Serveres med godt hvit brød eller landbrød.
Porsjoner: 4 personer
