Ingredienser
Kakebunn:
– 4 egg
– 2 1/2 dl sukker
– 3 1/2 dl hvetemel
– 2 ts kanel
– 2 ts natron
– 1/2 ts salt
– 1 ts vaniljesukker
– 1 dl oliven olje
– 4 dl finrevne gulrøtter.
Ostekrem:
– 2 dl kremfløte
– 3 dl melis
– 2 stk kremost naturell
– 2 ts vaniljesukker
Tilberedning
Kakebunn:
Visp egg og sukker til stiv eggedosis. Bland mel, krydder og vaniljesukker i en bolle. Sik dette vekselvis med oljen inni eggedosisen. Rør forsiktig inn gulrøttene tilslutt. Hell deiga i ei (24-26 cm) smurt kake form.
Steik: kaka i ca. 45 – 1 time midt i ovnen ved 180 grader.
Ostekrem:
Pisk krem, og blan i alle dei andre ingrediensane. Rør til en jevn krem.