Ingredienser:
br>3,5 dl (75 g) Kelloggs All-Bran
3 dl melk
1 egg
1 dl Sukrin
3 dl hvetemel
1,5 ts bakepulver
0,5 ts natron
1 ts kanel
2,5 dl (100 g) finrevet gulrot
1 dl rosiner
Fremgangsmåte:
br>Ha Kelloggs All-Bran i en bolle og hell over melken. La dette stå i ca 5
min, til All-Bran flakene har myknet noe. Pisk sammen egg og Sukrin med en
gaffel. Bland hvetemel, bakepulver og krydder. Bland alt sammen til en jevn
deig. Deigen blir løs, men det skal den være. Rør deretter i finrevet gulrot
og rosiner til slutt.
Ha papirformer i et muffinsbrett og fordel deigen i formene. Stek på rist
midt i ovnen ved 200°C i ca 20 min. Avkjøl litt i formen. Løsne muffinsene
fra kanten av formen med en skarp kniv og hvelv muffinsene forsiktig ut av
formen.
Kommentarer:
br>Sunne gulrotmuffins med All-Bran.