800 g harrfilet
1/2 kg shiitake-sopp
200 g grønne rensede fevebønner
200 g smør
Noen ferske grønne korianderfrø
Olje til pensling
Salt og pepper
Harr: Skrap harrfiletene fri for skjell, men behold skinnet på. Legg fisken på et smurt brett, strø over salt og pepper. Pensle med olje og dryss korianderfrø på toppen. Stek i ovn ved 180°C i 5 – 6 minutter.
Nøttesmør: Ha smøret i en kjele og varm det til det blir nøttebrunt. Pass nøye på, smøret blir fort svart og brent. Skum godt av.
Grønnsaker: Ta av soppstilkene og behold hattene hele. Stek soppen gyllen sammen med fevebønner som er tatt ut av belgen. Smak til med salt og pepper.
Servering: Snu soppene på hodet og legg fisken på. Spre fevebønner på tallerkenen. Drypp nøttesmør på.