Kutter opp mye hvitløk – vanligvis rundt 1 stor hvitløk eller minst 2 kinesiske hvitløk. Blander det med et par spiseskjeer med smør og smelter det litt i mikroen til det blir mykt og lett å smøre på. Kutter opp en loff nesten helt ned til bunnen i skiver (skal være sammenhengende, legger brødet på folie og smører hvitløkssmøret på hver side av skivene (med unntak av skalken). Pakker inn brødet og inn i midten av ovnen på 200- 225 grader til brødet begynner å bli gyllent inni (kommer an på ovnen, men vil tippe rundt 10-15 min).
Når brødet er gyllent og sprøtt utenpå putter du revet ost på toppen av brødet (hvis du er glad i ost kan du også ta revet ost mellom skivene) og sett brødet tilbake i ovnen men denne gangen lar du folien være åpen slik at osten blir skikkelig smeltet og nesten crispi.
Jeg forstod ikke helt oppskiften din, den var litt rart beskrevet.
Men det smaker sikkert kjempe godt! 🙂