Ingredienser

Kutter opp mye hvitløk – vanligvis rundt 1 stor hvitløk eller minst 2 kinesiske hvitløk. Blander det med et par spiseskjeer med smør og smelter det litt i mikroen til det blir mykt og lett å smøre på. Kutter opp en loff nesten helt ned til bunnen i skiver (skal være sammenhengende, legger brødet på folie og smører hvitløkssmøret på hver side av skivene (med unntak av skalken). Pakker inn brødet og inn i midten av ovnen på 200- 225 grader til brødet begynner å bli gyllent inni (kommer an på ovnen, men vil tippe rundt 10-15 min).

Tilberedning

Når brødet er gyllent og sprøtt utenpå putter du revet ost på toppen av brødet (hvis du er glad i ost kan du også ta revet ost mellom skivene) og sett brødet tilbake i ovnen men denne gangen lar du folien være åpen slik at osten blir skikkelig smeltet og nesten crispi.