En pakke Digestive kjeks
ca 120-150 g smeltet smør
ca 150 g kokos
ca 120 g smeltet sjokolade
1 boks med «Irish-Cream» iskrem
Litt rum (mørk)
Knus kjeksene og bland dem med det smeltede smøret. Press det opp i en kakeform (en slik som man lager sukkerbrød i… det er lurt å fore den med bakepapir i bunnen først). Sett den deretter til avkjøling i kjøleskapet.
Smelt sjokoladen, og bland i en del av kokosen. Når sjokoladeblandingen kjøler seg, skal en ha opp i ca en fjerdepart av isen. Bland godt og ha det over bunnen som bør ha blitt fast og hard. Sett det i fryseren slik at det blir kaldt.
Myk deretter opp resten av isen med en food processor eller annen egnet redskap. Ha isen over sjokoladelaget og la den stå i fryseren til den er blitt stiv.
Varm opp resten av kokosen i ovnen eller i en kjele til den blir gylden, la den kjøle seg ned og la det ligge som en topp på toppen av kaken.
Om man ønsker, kan man til slutt riste et par dråper rum over.
Alt i denne oppskriften er sånn ca, og bør tilpasses ettersom hvor fet man ønsker kaken, hvor stort man ønsker de forskjellige lagene og hvor stor form man har.