Ingredienser

1/2 stk Løk
35 gram Spaghetti
1/2 boks Hermetiske tomater
4 deciliter Hønsebuljong
Krydder:
1/4 teskje Pepper
1/2 teskje Salt
2 fedd Hvitløk
1/2 teskje Basilikum
1/2 teskje Persille
dæsj Parmesan
1/4 teskje Timian

Tilberedning

1. Hakk løk og hvitløk og la det surre litt i kjele (skal ikke bli brunt).
2. Tilsett persille, timian og basilikum og rør godt.
3. Tilsett tomatene.
4. Spe på med buljongen.
5. La suppen småkoke med lokk en halv time.
6. Brekk spaghettien i små biter, og tilsett den når dens koketid gjenstår.
7. Smak til med salt og pepper.

Dryss revet parmesan over suppen når den er i serveringsskålen.

kan serveres med hvitløksbrød.