Ingredienser:
* 4 ss TINE Ekte Meierismør
* 4 ss hvetemel
* 3½ dl TineMelk Hel
* 0,8 ts salt
* 0,4 ts sukker
* 6 egg
* 400 g Jarlsberg Original revet
* 100 g jordbær eller kirsebær eller bringebær
* 2 dl bær
* ½ dl melis
* 1 dl urter mynte eller basilikum

Fremgangsmåte:
# 1 stor suffleform eller 6 små porsjonsformer. I stekeovnen ved 175 grader C, ca. 60 minutter for stor form, men ca. 25 minutter for porsjonsformeneinstruksjoner
#

Smelt smøret og rør inn mel. Spe med melk og rør godt mens sausen koker og blir jevn og tykk. La revet ost smelte i sausen, avkjøl litt og rør inn eggeplommene. Smak til med salt og sukker.
#

Visp eggehvitene til skum og vend dem med lett hånd inn i ostesausen. Fordel blandingen i godt smurt(e) form(er). Stek souffleene.
#

Server suffléen straks de kommer ut av ovnen med friske bær og en god bærsaus ( bær + sukker i foodprocessor) til.
#

Server denne sufléen som en liten lunsjrett eller som mellomrett eller dessert.

Porsjoner: 6