Ingredienser:
2 store kålblader (savoykål er best)
1 aubergine
1 squash
1 rød paprika
1 grønn paprike
2 charlottløk
100 gram ferske champignoner
3 ss kaldpressa olivenolje e.l.
1 dl riserstatning
salt og pepper
3 dl vann
1 terning buljong (pass på at den ikke har sukker i seg!)

Fremgangsmåte:
Forvell kålbladene i lettsaltet vann så de blir myke. Legg dem ut på et håndkle så de renner godt av.
Skjær aubergine, squash og paprika i små terninger. Grovhakk sopp og løk. Fres alt i olje eller smør så det blir mykt. Rør inn jukserisen og smak til med salt og pepper.
Fordel fyllet på kålbladene, pakk dem sammen og surr dem med bomullshyssing.
Kok opp vann med buljongterning, legg kålrulettene i og la dem trekke under lokk i ca. 30 minutter