Ingredienser:
500 g karbonadedeig av kalv
1 ts salt
1/2 ts pepper
1 egg

Krydderurteblanding:
1/2 løk – finhakket
1 båt hvitløk – finhakket
1/2 bunt persille
5 blader salvie – hakket
1 dl strøkavring
1 ts salt
1/2 ts grovmalt pepper
1 egg
1 ss smør
1 ss olje

250 g pasta
1 squash i skiver
1 rød chili i skiver
2 ss olivenolje
2 dl fløte
salt
pepper
50 g cheddar ost – revet

Fremgangsmåte:
1. Ha salt, pepper og egg i en bolle sammen med karbonadedeigen, og rør lett sammen.

2. Del deigen i to like deler, form deigen til en firkant ca. 1,5 cm tykk på en fuktig fjøl. Skjær firkanten i fire trekanter. Vend karbonadene i vispet egg og så i krydderurteblandingen.

3. Kok pasta som anvist på pakken.
Hell av kokevannet. Tilsett olje og grønn-
saker i kjelen. La blandingen frese sammen med pastaen og hell fløte og revet ost over. La dette koke ca. 5 minutter.

4. Varm smør og olje i en panne og stek karbonadene gylne på middels varme, ca. 3 minutter på hver side.