Ingredienser

Kanin
Bacon
Fennikkel
Gulrot
Hvitløk
charlotteløk
Sopp
Ektesmør
Trøffel
Dijjonsennep

Tilberedning

Man tager en kanin, skogssopp, løk, hvitløk og selvfølgelig en god slump rødvin. Kaninen deles i pene stykker som brunes i olivenolje og smør. Husk å koke kraft på hode, hjerte og lever. Kaninstykkene legges i ildfast form, helst leirgryte, sammen med sopp, løk og hvitløk. Slå deretter over kraften og noen desiliter rødvin. Settes i ovnen på maks styrke (250 gr.) en halvtimes tid. Ha i sennep ca 10 min før retten er ferdig. Trøffel finhakkes frossen og drysses i gryta. Kjempeenkelt og utrolig deilig.

Anrettes på tallerken og finhakket trøffel drysses over kjøttet. Serveres med godt brød som dyppes i kraften.