Ingredienser

400 gr kjøttdeig
3dl fløte
2dl kraft
Ratatouille
6 tomater eller en boks hermetiske
ca. 300 g squash
4 løk
4eller mer fedd hvitløk
1 rød paprika
1 grønn paprika
ca. 1/2 dl olje
2 ss tomatpuré
italiensk urter, ferske, i olje eller tørkede
salt og pepper
1 ss sukker
kruspersille

Tilberedning

Stek kjøttdeigen til brun med salt og pepper .
Så Ratatouille’en
Squash, tomater og paprika skjæres opp i terninger. Løken finhakkes. Varm opp oljen i en egnet kjele. Press hvitløken over i oljen. Ta i alle grønnsakene og urtene ,utenom tomater ,stek til myke , tilsett tomatene ,krydder og tomatpuré og den stekte kjøttdeigen og tilslutt blandingen av fløte/kraft
La det hele koke til alt er mørt , ca 20 min. Smak til, med urter salt . sukker . Dryss over klippet kruspersille.

Server med ris eller ferskt brød, eller annen bakst, og smør.