400 gr biffkjøtt
0,5 dl olje (soya eller oliven)
1 middelstor løk
1 middelstor rød paprika
1 purreløk
8 stk. fersk champignon
200 gr babymais
180 gr bambusskudd
1/2 strimlet kinakål
4 ss kinesisk soyasaus
1/2 grovstøtt koriander/persille
3 dl vann
1 ss sterk chilisaus
1 ss maisenna + 2 ss vann
1 stor hvitløkbåt(om ønskelig)
1/2 ts salt
Skjær kjøttet i smale strimler og brunn det i oljen i flere omganger. Skrell løken og skjær den sammen med purreløk, kinakål og paprika i strimler. Hakk hvitløken. Og del champignoner i 2. Fres alle grønnsakene i noen minuter. Legg kjøttet oppi, hell på soyasaus og vann, og tilsett koriander/persiller og den sterke chilisausen. La alt koke i 10 minuter. Jevn med maisenna utrørt i vann. La gryten stå og små koke i 45 minuter i lav temperatur. Server den med ris, ekstra chilisaus og gjerne en god salat til.