Ingredienser:
750 g kjøttdeig
750 g karbonadedeig
4 lettpiskede egg
3,5 dl skummet melk
120 g tørkede brødsmuler
100 g finhakket løk
2 ss frisk hakket persille eller 1 ss tørket
1 ts tørket knust timian
1 – 2 ts salt
¼ ts pepper

Fremgangsmåte:
Bland godt sammen egg, melk, brødsmuler, løk, persille, timian, salt og pepper i en stor bolle. Tilsett kjøtt- og karbonadedeig. Bland alt godt. Lag en liten prøve som du steker på pannen.
Tilsett evt. mer krydder. Lag 60 kjøttboller som du legger på bakepapir på stekeplate. Stek i stekeovn ved 175 grader i ca. 30 minutter. (Hvis du velger å lage mindre boller, får du 120 stk. Steketiden blir da redusert til ca. det halve). Avkjøl og frys ned i pakker.

Porsjoner: 12