Ingredienser

1 gul løk
2 fedd hvitløk
1 ss olje
500 g kjøttdeig av okse, maks 10 % fett
1 ts salt
1 krm pepper
500 g knuste tomater med chili
150 g aspargesbønner
2 bokser hvite bønner à 400 g

Tilbehør
brød
tomater

Tilberedning

1. Skrell og finhakk løk og hvitløk.
2. Fres løken i oljen i en stekepanne. Tilsett kjøttdeigen og la den steke under omrøring inntil den får farge. Krydre med salt og pepper.
3. Tilsett de knuste tomatene og la det koke under lokk i ca 5 min. Tilsett de grønne bønnene, og la det fortsette å koke i ca 5 min.
4. Skyll de hvite bønnene i kaldt vann og la vannet renne av. Bland dem inn i blandingen og la alt bli varmt.
5. Skyll og hakk persillen og strø den over.
6. Server med brød og tomater.