400 gr karbonade-eller kjøttdeig
150 gr bacon
1 boks ananas i biter (225 gr)
1 boks hermetiske tomater (400 gr)
3 ss sennep
1 terning kjøttbuljong eller 1 ts buljongpulver
½ dl vann
2 dl grønne hermetiske eller frosne erter
2 krm paprikapulver
2 krm pepper
salt
Skjær bacon i biter og fres det i varm stekepanne i et par minutter.
Smuldre kjøttdeigen i pannen og brun den til den har fått farge. Rør om av og til.
Bland i tomater, sennep, buljongterning og vann. Legg på lokk og la alt småkoke i ca 10 minutter.
Tilsett ananas og erter. Krydre med paprikapulver og pepper.
Varm opp retten i noen minutter, slik at ananasen og ertene blir varme.
Smak til med salt og evt. mer krydder.
Server med ris, pasta eller baguetter. Mangochutney smaker også godt til.