3 eggehviter
1 dl sukker
2 dl kokosmasse
½ plate kokesjokolade
Eggekrem:
2 dl fløtemelk (like deler melk og fløte)
2 ss maisennamel
1 ss sukker
3 eggeplommer
1 ss vaniljesukker
½ pk. Svisker (kokt i 10 minutter) til pynt
Pisk eggehvitene stive med sukker. Bland kokos og revet sjokolade (ta av litt til pynt). Bland røra forsiktig sammen og fyll den i en rund kakeform, 24 cm i diameter. Stek kokoskaken ved 175 C i 30-40 minutter, og avkjøl på rist.
Bland alle ingrediensene til eggekremen i en kasserolle. Varm opp på svak varme, gjerne i vannbad. Rør godt til det tykner. Avkjøl.
Smør eggekremen over kakebunnen. Dryss gjerne over litt ekstra sjokolade og legg sviskene oppå.
Vær klar over at kakebunnen er nesten umulig å skjære i to lag. Hvis du ønsker ekstra stor og høy kake, lønner det seg å fordele røra på to bunner og steke dem hver for seg. Avkjølte bunner legges oppå hverandre med eggekrem mellom.