Ingredienser

4 ss olje
12-15 okra, skrelt og med endene skåret av
2 store finhakkede løk
1 grønn paprika finhakket
2 stilker bladselleri i skiver
1 fedd hvitløk, finhakket
2 bokser hermetiserte tomater
2 laubærblad
nykvernet pepper
¼ ts cayennepepper
saften av 1 sitron
1 ss worchestershiresauce
350 g kokte reker

Tilberedning

Varm oljen i en tykkbunnet gryte og fres okraene i 10 min. Ta dem opp med en hullsleiv. Tilsett løk, paprika, selleri, og la det mykne ca 5 min. Tilsett tomatene med saft, laubærblad, krydder og okra. La blandingen trekke i 30 min. Tilsett sitronsaft og worchestershiresauce og kok opp. Ha i rekene, og la det varmes opp. Retten skal ikke jevnes da okraene utskiller stivelse. Serveres med ris og godt brød