Ingredienser:
br>1 pk kyllingkjøttdeig
Poteter (helst mandel)
Salat
Hvitløk (2-3 fedd)
Rosmarin (kan bruke annet krydder)
Muskatpulver
Kanel
Ekstra lett rømme – rømmekolle
1 egg
Hvitløkspepper (kan bruke annet)
Fremgangsmåte:
br>Sleng kjøttdeigen i en bolle, finhakk hvitløk og elt inn i deigen. Krydre med endel musktnøtt og kanel. Ha i ett egg, elt og la stå.
Vask potetene. Del potene på midten, slik at det blir minst mulig «flate». Snitt alle potetene i toppen. Sett på bakepapir i ovn på 200 *c. Spray over med 1 kcal spray. Når potetene begynner å sprike, tar du de ut og krydrer med rosmarin og hvitløkspepper. Spray gjerne igjen så det klisterer seg litt. Du kjenner på potetene når de er ferdige, men ca 30-45 min, kommer alt an på str.
Salat
Cherrytomater
Ananas
Mais
Rødløk
Ruccola
Agurk
Gul og Rød paprika
Sett plata på 4 (middels varme), spray med sprayen når panna er kald.
Fordel kjøttdeigen i små boller med en skje og legg i panna. Stekes til de er gjennomstekte.
Serveres med ekstra lett rømmekolle! Masse smak og metter godt!