* 150 gr sukker
* 150 gr smør/margarin
* 150 gr hvetemel
* 5 eggeplommer
* 4 ss melk
* 1 ts bakepulver Toppen:
* 5 eggehviter
* 200 gr sukker
* hakkede mandler Fyll:
* 1 pakke vaniljekrem ev. romkrem
* 2 1/2 dl kremfløte
Rør sukker og smør lett og luftig. Tilsett så eggeplommene, hvetemel, melk og bakepulver. Kle den store langpannen m/bakepapir. Fordel deigen i ett jevnt lag utover. Pisk eggehviten til stivt skum med sukker, og bre marengsen over deigen i langpannen. Dryss over hakkede mandler. Sett kaken inn i 180 grader. Stek til marengstoppen er gyllen. La kaken få avkjøles i langpannen. Lag romfyllet som angitt på pakken og rør det forsiktig sammen med stivpisket kremfløte. Del langpannekaken i to like deler og legg disse sammen med romkremen i et jevnt, tykt lag mellom.
Dryss litt melis på en asjett. Legg på kaken og avslutt med en liten sitronmelisse.