Ingredienser

600g kveitefilet
2 ss maisoilje
2 finhakkede sjalottløker
2 finhakkede hvitløkbåter
1 sitrongress
1 limeblad
20g frisk revet ingefær
1/2 ts finhakket rød chili
1 ss curry madras hot
1 ts koriander frø (evnt malt koriander)
1 lime
frisk koriander (evnt tørket eller på glass)
2dl kokosmelk
3 dl kylling eller fiskekraft
3 gulerøtter i biter
12 småløk i biter
1 sellerirot i biter
1 purre i biter
En håndfull reker

Tilberedning

Knus krydderne i en morter.

Varm oljen og ha i alle krydderne sammen med sjalottløk og hvitløk. Fres alt i 5 minutter uten at det blir brunt.

Ha på kyllingkraft og kokosmelk og juster smakene med limejuice.Sil dette og kok grønnsakene i suppen.

Ha fisken i de siste 3- 4 minuttene

Topp suppen med reker