Ingredienser
4 egg 3 dl sukker 200 gr. Margarin 3 dl melk 8 dl hvetemel 2 ts bakepulver 4 ss kakao
Tilberedning
Visp eggedosis, marg smeltes avkjøles og helles i eggedosisen. Ha i melk og det tørre vekselvis. Rør godt sammen. Stekes 180 grader ca 20 min. Fyll : 100 gram margarin 5 dl melis 2 ts vaniljesukker 1½ ss kakao 3 ss kaffe Smelt margarin Sikt på det tørre og rør det inn. Ha i kaffe.

Mer om Kvikklunsj kake

Kvikklunsj kake har blitt en veldig populær dessert i mange norske hjem og er spesielt kjent for å være en vidunderlig sjokoladeopplevelse. Kvikklunsj-kaken er inspirert av den klassiske norske sjokoladebaren Kvikklunsj, som er en favoritt blant mange nordmenn. Denne kaken er perfekt for en ekstra spesiell dessert etter en god middag, en koselig søndagsettermiddag, eller for å feire en spesiell anledning.

Nå skal vi dykke dypere inn i dette deilige bakte godteriet. Kvikklunsj kake kjennetegnes av sin rike sjokoladesmak, crunch fra Kvikklunsj og en herlig kremfylling. Kaken har en saftig og myk tekstur, og sjokoladeelskere vil absolutt forelske seg i den. Både voksne og barn er glad i denne kaken, og den kan lett bli en familiens favoritt.

Det som gjør Kvikklunsj kake ekstra spesiell, er bruken av den kjente Kvikklunsj-sjokoladen både i og på kaken. Dette gir kaken en unik smak og tekstur som skiller den fra andre sjokoladekaker. Den uimotståelige blandingen av luftig sjokoladekake, romslig sjokoladekrem og knasende Kvikklunsj-biter vil sikkert tilfredsstille enhver søthunger.

Å lage Kvikklunsj kake er relativt enkelt, selv for de som er nye til baking. Ingrediensene er lette å finne, og prosessen er straightforward. Det tar litt tid å lage kaken, da den må avkjøles i minst et par timer, eller helst over natten, for å få den perfekte konsistensen. Men tiden og innsatsen er fullstendig verdt det, da du vil bli belønnet med en fabelaktig kake.

Til slutt, mange har begynt å eksperimentere med Kvikklunsj kake, og legger til sine unike vrier for å gjøre det til deres eget. Noen legger til ekstra sjokoladebiter, nøtter eller til og med friske bær for å gi ekstra smak og tekstur. Dermed kan Kvikklunsj kake tilpasses etter individuelle smakspreferanser, noe som ytterligere øker dens appell.

Tross alt, Kvikklunsj kake handler ikke bare om dens deilige smak, men også om den tradisjonen og minnene som følger med den. Så hvorfor ikke prøve å lage din egen Kvikklunsj kake og skape noen minneverdige øyeblikk rundt den? Du vil sikkert ikke angre!.