Ingredienser

# 2 kopper sukker
# 150 g smør (margarin)
# 3 kopper mel
# 2 ts bakepulver
# 1 ss kakao
# 2 egg
# 1 kopp melk Glasur/Fyll:
# 500 g melis
# 2 ss kakao
# 3 ss smør (smeltet)
# 3 ss kaffe (melk)
# Romdråper hvis ønskelig

Tilberedning

Smelt smøret i en kjele. Begynn med melet i en bolle og hell alt oppi etter tur. Min erfaring tilsier at det kan være lurt å ta litt mindre sukker enn det står i oppskriften. På den måten slipper man å få en hypersukret kake som knaser i sukker mellom tennene. Alt blandes og røres godt til en jevn røre. Hell røra i en liten/medium rund form (lurt å doble/tredoble oppskriften for langpanne) og stek kaka i 45 minutter på 180°. Etter at kaka har kjølnet på en rist er det tid for fyllet/glasuren. Kaka blir fylt ved å kutte den i to på langs og legge fyll i mellom. For å lage glasuren smelter du først smøret (margarinen). Bland alt godt sammen og reguler tykkelsen med melisen. Glasuren bør være ganske seigtflytende slik at den ikke renner av kaka.