460 gram kyllingfilet
200 gram grovhakket skogsopp
1 rød paprika, strimles
1 gul paprika, strimles
½ dl soyasaus
½ dl olivenolje
1 ts cayennepepper (spansk pepper)
3 fedd hvitløk
2 beger creme fraiche.
Kyllingen skjæres i biter. Olje og soyasaus blandes i en skål med knust hvitløk og cayennepepper. Tilsett kyllingen og bland godt. Settes til marinering i kjøleskap i 3 timer.
Gjerne lenger om kraftigere smak ønskes.
Bruk en stor panne og stek kyllingen på middels varme med marinaden i ca. 6 minutter.
Tilsett soppen og fortsett stekingen til soppen blir mør.
Tilsett Creme Fraiche og rør det lett inn og la blandingen småkoke i ytterligere 2 minutter.
Tilsett paprika rett før servering, for å beholde sprøheten.
Serveres gjerne med:
* Ovnstekte poteter eller ris
*Loff
*Salat