Ingredienser:
30 g soltørkede, finhakkede tomater
2 ss gulost, gjerne cheddar eller vellagret jarlsberg, norvegia eller sveitser.
1 ss revet parmesan
50 g smuldret fetaost
1 ss kremost (philadelphia)
2 skiver røkt skinke i små terninger.
2 hvitløksfedd, presset
1 ss tørket oregano
salt og pepper
4 store kyllingfileter
1 ss smør

Fremgangsmåte:
Bland soltørkede tomater, oster, skinke hvitløk og oregano til en tykk blanding. Smak til med salt og pepper. Del fyllet i fire, og form dem til små avlange pølser. Rull dem i plastfolie, og legg dem i fryseren i 30 minutter. Forvarm stekeovnen til 180 grader.

Bruk en spiss, smal kniv, og skjær en lomme langs kyllingfiletene ta pølsene ut av fryseren, fjern folien og dytt pølsen inn i snittet på kyllingfileten. Bruk tannpirkere for og tette igjen snittet. Rull filetene tett i aluminiumsfolie slik at de blir pølseformet. Legg kyllingrullene i en ildfast form, og stek dem i ovnen 30 i minutter.

Porsjoner: 4