(Nok til 2 porsjoner)

En stor potet
Ei god ss frossen, most og sammenpressa spinat (en klump fra en pose)
En neve frosne maiskorn
En lang og middels stor stilk broccoli
Ei halv stor gulrot
En liten bit kålrabi
100 gram laksefilet (eller annen fisk)
Urteblanding til fisk.
Vann
En dæsj smør og bittelitt havsalt for snakens skyld

Kok poteten. Har du det travelt, så skrell poteten, skjær den i tynne skiver og kok den i ørlite vann i 5-6 minutter. I mellomtida tar du kålrabi, gulrot, broccoli, mais og spinat. Renser det, og skjærer det som trenger det i små biter. Mos alle grønnsakene med stavmikser, blender el.l. Ta potetene ut av kjelen. Bland grønnsaksmosen med urter og potetvannet + evt litt mer vann i kjelen du brukte til potetene. Legg i fisken og kok til fisken er ferdig. (Med frossen filet rett fra fyseren tar det 5-6 minutter.) Tilsett evt bittelitt salt.
Mål/vei opp så mye som du trenger av fisk/grønnsaker og potet og mos det sammen på en tallerken med litt smør. Grønnsaakene blir finmosa, men fisken og potetene gir litt tyggemotstand.