Ingredienser
1 deciliter 	 Fløte
1/2 stk 	 Vårløk
1/4 stk 	 Blomkål
1/4 stk 	 Brokkoli
1 deciliter 	 Grønnsaksbuljong
200 gram 	 Laksefilet
20 gram 	 Skarp hvit ost
1 spiseskje 	 Maisenna
Krydder:
dæsj 	 Pepper
dæsj 	 Salt
Tilberedning
Del blomkål og brokkoli i buketter, og skjær løk i grove skiver. Kok så grønnsakene i så lite vann som mulig i 3-4 minutter. Ta dem opp. Visp sammen grønnsakskraft, fløte og maisenna og kok opp så det blir saus. Smak til med salt og pepper. Del laksen i stykker og la de trekke i sausen i 3-4 minutter. Ta dem forsiktig opp og rør i osten. Ha så grønnsakene og fisken tilbake i sausen, og varm opp.
server med dill og poteter
