Ingredienser
2-4 Poteter
2 ts Rømme
litt Salat
litt Smør
150 gram Laksefilét
Krydder:
Salt og pepper
Dill
Hvitløkspulver
Tilberedning
1. start med koking av poteter.
2. Forbered litt salat. Ta for eksempel et par salatblad, del de opp, og ta på litt olivenolje, salt, pepper, og hvitløkspulver. Enkelt og kjempegodt.
3. Bland rømme med pepper, dill og det du måtte ønske av krydder.
4. Legg fisken på en tallerken ta på salt, pepper, dill og litt smør, legg en tallerken oppå, sett i mikrobølgeovnen på 750W i ca. 2 minutter.
Laks i mikrobølgeovn er perfekt symbiose. Legges på tallerken, med litt vann og margarin. Salt og pepper. Mikro 750w i ca 5 minutter, Gjerne oppdelt i to oppvarminger.Og vips. Laksen er perfekt. Det blir fast fisk, som deler seg.
Potet, smeltet smør og grønnsaker. Nesten som det står her, bortsett fra lengre tid i ovnen. Perfeksjonister er neppe enig.