Ingredienser

kjøttsaus:

kjøttdeig
1 1/2 liten boks med tomatpurre eller nesten en hel stor
1 boks med grovhakkede tomater
1 /5 fin hakket purre
1 liten paprika rød eller grønn eller begge deler om en er veldig glad i paprika
1 løk
annen grønnsak en liker å ha i
litt olje og ca 1/2 liter vann

ca 1/2 – 1 ts oregano fersk er best, men tørket kan også brukes, men knus den i hånden først for da fremhever du smaken litt mer
1 /12 ts grillkrydder
litt pepper
1 ts paprika pulver
pizza krydder om du har bare litt
kan selvfølgelig bruke andre krydder som en liker

la dette putre i en time, blir best når det putrer lenge 😉 tålmodighet

hvit saus

3ss smør
3 ss hvetmel
putrer en liten stund, pass på så det ikke blir brunt
melk til det blir litt tykkere enn en hvit saus
parmasan ost etter smak, ejg liker den smaken godt og har ofte i flere ss med ost.

salt og hvit pepper

lasagneplater

Tilberedning

hvit saus på bunnen i en ildfast form, lasagneplater, hvit saus igjen, kjøttsaus, lasagneplater osv til alt er brukt opp

sett dette inn i ovnen i ca 1/2 time med folie over, ta så formen ut, ta bort folien og strø hvitost eller annen ost du foretrekker over og inn i ovnen igjen i ca 15 min til osten er smeltet skikkelig.

serveres med en god salat og ferskt brød

Det tar ca 2 timer å lage dette, men den blir kjempegod