Ingredienser:
br>1 boks seterrømme
1,5dl fløte
1 dl vann
2 ts johannesbrødkjernemel (JBK)
½-1 ts salt
Eventuelt litt splenda, viss den blir for syrlig
Fremgangsmåte:
br>La rømmen småkoke på svak/middels varme i et par minutter. Hell i vann og fløte og la koke opp.
Bland JBK med litt vann i et rysteglass og hell det i grøten. Rør godt.
La det stå å koke på svak varme i ca 5 min, rør jevnlig.
Smak til med salt.
Blir den for tykk, spe med litt fløte. Blir den for tynn, lag litt mer JBK-jevning.
Serveres med splenda, kanel og et smørøye.
Fiberhusk er jo veldig bra, men en utfordring å bruke, man må prøve seg frem på det meste.
Hei.
Kan man bruke et annet mel? Hvor mye vann i meljevevningen? Det ble ikke akkurat vellykket, jeg brukte fiberhusk.. men vurderer å kjøpe riktig mel ja!
Kjempegod!!!!!!!!!!!!!!!!!!