Ingredienser:
6 egg som vispes lett
10 ss rømme
75 g smeltet smør
1, 5 ts bakepulver
80 g sesamfrø uten skall
90 g soyamel
40 g glutenmel
5 ss linfrø
5 ss kli
5 ss helkorn (evt. bløtlegges litt i vann hvis du ikke ønsker harde korn i brødet)

Fremgangsmåte:
Visp eggene lett. Tilsett rømme og smeltet smør. Tilsett så det tørre og rør lett rundt.
Helles i liten brødform som er smurt og strødd med et tynt lag mel (“deigen” er mye mer flytende enn vanlig hvetedeig) Strø evt. kli, linfrø eller sesamfrø over som pynt.

Evt kan glutenmelet byttes ut med soyamel.

Stekes i 180 grader i ca 40 minutter litt avhengig av ovnen. Sjekk med pinne om den er gj.stekt.

Porsjoner: ca. 20 skiver