Ingredienser:
Bunn:

4 dl knuste Kornmo-kjeks

1/2 ts malt kanel

1/2 ts malt kardemomme

100 g. smeltet smør

Bland sammen alle ingrediensene i en bolle.

Hell blandingen i en paiform og trykk deigen sammen i formen. Pass på å få den godt oppover kantene.

Fyll:

1 plate gelatin

1/4 ts salt

1 1/2 dl limesaft, silt

1 ts revet limeskall

2 1/2 dl sukker

4 egg

1/2 dl vann

2 1/2 dl fløte

Fremgangsmåte:
Bløt opp gelatinen i kaldt vann. Klem vannet ut av gelatinen og ha den og halvparten av sukkeret og saltet i en kjele. Tilsett limesaft og revet skall. Skill eggehvitene fra plommene. Visp inn eggeplommene i

gelatinblandingen. Varm opp på svak varme under stadig omrøring til blandingen tykner: Den skal ikke koke. Ta kjelen av varmen og avkjøl blandingen. Rør av og til i blandingen slik at den ikke stivner. Pisk eggehviten forsiktig inn i limemassen. Visp fløten stiv og fold den inn i egg-lime-kremen. Hell fyllet i paiskallet og la paien stå i kjøleskapet til den skal serveres.