Ingredienser:
* 1 løk
* 1 fedd hvitløk
* 2 bokser hermetiske tomater (vær obs på at tomater kan være varmebehandlet, og ikke minst at aliminumsbokser kan lekke bpa.)
* et par dråper stevia
* krydder etter valg, jeg brukte masse oregano og timian, og, ørlite paprika, samt litt urtesalt fra Vogel.

Fremgangsmåte:
Svits løkene lett i en panne, slå av platen, og ha på tomatene, stevia og litt krydder. Hell hele røren i en mikser (jeg brukte en blender, og det hele ble most som en smoothie.) Hvis du syns suppen er for tykk kan du ha i litt vann. Krydre mer etter smak, jeg hadde som sagt masse urter i, fordi jeg elsker smaken av oregano. Velg selvsagt økologiske ingredienser så langt dette er mulig. Det aller beste hadde vært å velge ferske tomater, men jeg hadde ikke dette i hus når suppen ble laget. Ønsker du en varm suppe kan du ha den i en gryte, pass på å rør i suppen hele tiden, og ta den bort før den når 38-40 grader.

En annen glutenfrie oppskrift