2 løk, skrelt
2 epler, Granny smith, skrelt og uten kjerner
2 ss mild madrasskarri
2 ss sterk madrasskarri
4 ss mel
7 dl kyllingkraft
kyllingkjøtt (vi brukte 1 stor kyllingfilét, lett stekt i småbiter)
3 dl fløte (vi brukte matfløte)
salt og pepper
saften av en sitron
evt bladpersille
smør til steking
* Hakk løk og epler, og stek det på høy varme i en kasserolle. Ha i karri, fres alt på sterk varme til det nesten svir seg. Ha i mel og la det frese i ytterligere 2 min. Tilsett kyllingkraften og bland godt.
* La suppen koke i ca 20 minutter. Kjør alt i foodprosessor, eller bruk en stavmikser i kasserollen.
* Kok så alt opp med fløte, og la det småkoke i 10 minutter. Ha i oppskåret kyllingkjøtt. Smak til med salt, sitron og pepper. Suppen kan evt serveres med ris. Strø hakket bladpersille på toppen.