Multekrem:
* (4 porsjoner) 3 dl molter
* 4 dl fløte
* 4 ss sukker
* 2 ts vaniljesukker
Krumkaker:
* (ca 20 stk) 3 egg
* 150 g sukker
* 150 g TINE Smør
* 150 g hvetemel
* 1/2 ts kardemomme
1. Krumkakene kan lages god tid i forveien. Multekremen tilberedes samme dag som den skal serveres. Kakene stekes i krumkakejern Visp egg og sukker til stiv eggedosis (luftig). Tilsett smeltet avkjølt smør, og melet blandet med kardemomme. La røren svelle i 1 time
2. Legg en stor teskje røre på midten av kromkakejernet. Kokeplaten må ikke være for varm. Husk å snu jernet ofte, slik at det får en jevn temperatur
3. Stek kakene lyse gulbrune og rull dem straks til kremmerhus. Vi delte noen av krumkakene i kvartsirkler til pynt
4. Legg krumkakene på rist til avkjøling, før de legges i en tett boks for oppbevaring, slik at de holder seg sprø.
1. Multekrem Pisk fløten stiv sammen med sukkeret og vaniljesukkeret
2. Bland forsiktig i moltene. Spar noen hele til pynting
—–
1. Multekremen legges på en flat tallerken med noen multer rundt og oppå
2. Krumkake og kvartsirkel av krumkake legges ved og settes i rett før servering
3. Pynt evt med melis og/eller sitronmelisse