Multemoussen
* 5 dl fløte
* 2 1/2 dl ren multepure (ca 6 dl multer)
* 100 g melis
* 4 plater gelatin
Kakebunn
* 100 g melis
* 100 g malt hasselnøtter
* 2 eggehvitter
* 1 ts maisenna
1. Start med kakebunnen. Pisk eggehvitten stiv med melis og bland i malte nøtter og maisenna. Legg røren i smurt springform. Stek ved 170 grader i ca 10 minutter, avkjøl.
2. Kjør multene i mikser og press gjennom sikt
3. Pisk kremen med melis, ikke for stiv
4. Bløt ut gelatin og smelt den i litt multepure. Bland i resten av pureen og vend forsiktig inn i kremen.
5. Legg kremen over kakebunnen i form og sett kaldt.
Legg passende kakestykke på en tallerken, pynt med multer eller andra bær, kanskje en bærsaus og noe grønt.