Narvik sild

Ingredienser

12 porsjoner

12 utvannede spekesildfileter
6 store sylteagurk
6 løk
Saus:
1/2 dl tomatpuré
1/2 dl ketchup
175 g sukker
1 dl olivenolje
1 dl 5% eddik

Tilberedning

Sild, agurk og løk kuttes i 3 mm terninger og blandes.

Bland ingrediensene til sausen og tilsett så mye saus i sildesalaten at alt er dekket. Dette skal stå kaldt i to døgn.

Saft fra sild, agurk og løk har nå gjort sausen tynn og lite delikat. Sil den fra og ha ny saus i salaten.

Etter ett døgn på kaldt sted er salaten klar for servering.

4 kommentarer om “Narvik sild”

  1. Bruk Krydder sild fra silda kongen .Du får di på glass .Ikke vann di ut.

  2. Den blir enda bedre om du har helpepper, nelikspiker og laubær blader oppi! 🙂

Legg igjen en kommentar