Ingredienser:
br>120 g nougat
3 eggeplommer
1,5 dl sukker
4 dl kremfløte
0,5 dl sherry
Fremgangsmåte:
br>1. Pisk krem av fløten.
2. Pisk egg og sukker til en hvit og luftig eggedosis.
3. Bland sherryen i eggedosisen.
4. Bland i 1/3 av kremen, og vend deretter inn resten.
5. Hell røren i en avlang form med plastfolie i bunnen.
6. Sett røren i fryseren i ca 30 minutter, dekket med aluminiumsfolie.
7. Riv nougaten grovt og vend forsiktig inn i iskremen. Dette gjøres når røren har begynt å tykne, men ikke er helt stiv.
8. Bank formen godt mot et bord.
9. Dekk iskremen igjen og sett den tilbake i fryseren i minst 2 timer.
10. Ta parfaiten ut av formen ved hjelp av plastfolien og skjær i skiver, eller lag kuler.
11. Server straks, gjerne med et par skiver kiwi ved siden av og sitronmelisse til pynt.