250 g tørkede middels tykkeeggnudler
1 ss solsikkeolje
1 rød paprika i skiver
12 babymais delt i to på langs
en håndfull bønnespirer
2 ss sesamfrø, ristet
en håndfull friske korianderblader
Korianderpesto:
2 håndfuller frisk koriander, grovhakket
3 hvitløksfedd, hakket
1 lang rød chili, hakket
5 ss solsikkeolje
5 cm frisk ingefær, skrelt og revet
saft og finrevet skal av 2 lime
2 ss lys soyasaus
1 ss sukker
1 ss sesamolje
* Ha alle ingrediensene til pestoen i en matprosesssor eller blender og kjør det til en tykk pasta.
* Kok nudlene etter anvisningen på pakken. La dem renne av, skyl dem under rennende kaldt vann og sett dem til side.
* Varm en wok, tilsett olje, legg i paprika og babymais og rørestek i 2 minutter. Tilsett kokte nudler og 4-6 ss pesto. Vend nudlene i pestoen til de er godt dekket og gjennomvarme.
* Ta woken av varmen og rør inn bønnespirene. Serveres med det samme, med sesamfrø og korianderblader strødd på toppen.