Ingredienser

Deig:
3dl van
2 ss olivenolje
25 gram gjær
8-9 del hvetemel
1 ts salt

Fyll:
2 dl tomatsaus
100 gram skinke
100 gram revet ost

Tilberedning

Olje og vann varmes til 37grader. Smuldre i gjær til den er oppløst. Ha i mlel og salt og elt godt. Dekk den til med kjøkkenhåndkle og hev deigen i 30-40 min.

Lag snurrer ved at du hvlver deigen ut på melet bord; deler deigen i to, og rull hver del til en pølse. Kjevles så ut til en leiv på ca 50×25 cm. Smør tomatsaus på unntatt de ytterste 3 cm. Strø på skinke og ost og rull det sammen til en rullekake. Skjær ca 5 cm brede biter og sett de forsiktig over på bakepapirkledt stekeplate.

Etterheves under klede i ca 20min.

Stekes midt i ovnen på 225 grader i 13-15 min. Avkjøles på rist.