225 gr Digestive kjeks (knuses helt, gjerne med maskin)
110 gr margarin(soya bruker jeg) Smeltes
Blandes og has i rund form m/bakepapir. Settes kaldt.
2 dl lettrømme
2 esker gourmet kremost m/ananas og mandarin
110 gr melis
1t ts vaniljesukker
2 pk appelsingele (1 for å ha i kaka og en oppå)
1 pk kremfløte — piskes stiv
Kok 1 pk gele med 5 dl vann—avkjøles, ikke stiv men kald
Kok en pk gele med 3 dl vann—avkjøles, ikke stiv men kald
(dette pleier jeg å gjøre aller først slik at det får tid å bli kaldt)
Bland ost, rømme, melis og vaniljesukker med mixer
Ha i geleen (den med 3 dl vann!) i tynn stråle mens mixeren går
Ha i den stivpiskede kremen, la mixeren gå til du har fått alt godt blandet.
Tøm dette på kjeksbunnen som har stått kaldt. Avkjøl. «Fromagen» skal bli helt stiv.
Ha tilslutt på geleen (den med 5 dl vann) og settes pånytt kaldt.
Denne kaka er enkel å lage men tar litt tid da du må vente på at den skal stivne flere ganger, men hvis du tar det i denne rekkefølgen så sparer du tid. (Lage gele, kjeksbunn, piske krem, lage fromage)