Ingredienser

250 bixit eller annen søt kjeks
90 g smør, smeltet
2 ts kanel

Fyll
½ dl vann
2ss gelatinpulver evt. 3 plater.
500 g naturell kremost, lett
¾ dl sitronsaft smak godt til kan trenges litt mer
11/2 dl sukker
3 dl fløte pisket
250 g frosne bringebær
2 ss sukker ekstra

Tilberedning

1. Knus kjeksen i hurtigmikseren og bland med det smeltede smøret og kanelen. Ha alt i en rund form og trykk godt ned. Sett i kjøleskapet til den er fast.
2.Fyllet
Ha vannet i en bolle og strø i gelatinpulveret. Sett bollen i vannbad; rør til gelatinen er oppløst og avkjøl blandingen litt.
3. Pisk kremosten med håndmikser og tilsett sitronsaft og sukker. Pisk til blandingen er glatt.
4. Pisk kremen og bland i kremost blandingen.
5. Ha bringebær og det ekstra sukkeret i hurtigmikseren, kjør til det er glatt.
Bland halvparten av gelatinen i bringebærene og resten i kremostblandinga. Hell først kremostbl. over bunnen ha så i bringebærene. Lag et virvelmønster i fyllet og sett i kjøleskapet i minst 5 timer eller til den er fast.
Pynt med pisket krem og bringebær, eller roseblader.