Ingredienser

800 g renskåret torskefilét
salt
1 dl griljermel
1 dl revet mozarellaost
olivenolje

Cæsardressing
1 ½ dl olivenolje
3 ss nypresset sitronjuice
2 ts ansjospasta eller 1 finhakket ansjosfilét (kan sløyfes)
2 hvitløkbåter, presset
½ ts salt
½ ts svart pepper
1 ts worcestershiresaus

Cæsarsalat
Ca 1,5 l revne blader av romaniesalat
4 skiver loff i terninger
olivenolje
½ dl revet parmesan
grovmalt pepper med dressing, bakte poteter eller ris

Tilberedning

Sett stekeovnen på 170 grader eller bruk mikrobølgeovn.
Pensle torsken med litt olivenolje og vend den i en blanding av griljermel, salt og revet ost.
Legg fisken i en ildfast form og stek den 10-12 minutter ved 170 grader.
Den kan eventuelt stekes i mikrobølgeovnen ved 600 watt i ca 6 minutter.

Cæsardressing
Bland ingrediensene i en bolle eller kjør alt til jevn saus i en foodprosessor.
Dressingen kan brukes som marinade til fisk som skal stekes/grilles.

Cæsarsalat
Dynk brødterningene med olje og stek dem sprø og lysebrune i ovn eller på panne.
Legg salaten i en bolle og dryss over med parmesanost, cæsardressing og grovmalt pepper. Vend salaten. Tilsett brødterningene og vend salaten en gang til.
Server straks til de ovnsbakte torskefilétene sammen med bakte poteter eller ris.