Ingredienser

100 g ricotta
revet skall av 1 sitron
1 frisk, rød chili, renset for frø og finhakket
havsalt og nymalt pepper
2 ss finhakkede friske oregano eller merianblader
en god neve nyrevet parmesan, pluss ekstra til å drysse over
4 never sopp, børstet rene
extra vergine olivenolje
en reve ruccola eller myke urteblader

Tilberedning

Sett ovnen på 220 grader. Ha ricottaen i en bolle sammen med sitronskall, chili og litt salt og pepper. Rør godt sammen med en tresleiv, og vend inn hakket oregano og parmesan.

Fjern stilkene forsiktig fra soppene, og kast dem/bruk dem til noe annet. Vend hattene i litt olje, salt og pepper. Legg dem opp ned på et stekebrett, slik at de kan fylles med små mengder av den fantastiske ricottablandingen. Øs fyllet forsiktig opp i hattene, dryss litt parmesan på, og stek dem i ca 15 min. til de er gylne. De ser flotte ut på en stor tallerken, drysset med noen rucolablader som er vendt i dressing, eller noen urteblader.